Home / CONCURS FOTO

CONCURS FOTO

Reguli pentru concursul foto MoonTimeBike

Se premiaza cea mai buna serie de fotografii (locul 1, 2 si 3) si cea mai buna fotografie.

  1. Fotografiile vor fi trimise la adresa foto (@) nomadmultisport.ro intr-o arhiva in care sa fie cea mai spectaculoasa serie de fotografii facute de voi, cea mai buna fotografie si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului. 
  2. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si cea mai buna fotografie a voastra. Celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina facebook.com/MoonTimeBike.
  3. Numarul de imagini pentru cea mai buna serie sunt intre 12 si 15.
  4. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului.
  5. Fotografiile pentru concurs sa NU fie mai mici de 6Mpx. Pe fotografiile selectate pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului. Restul imaginilor pot fi semnate si redimensionate, dar nu mai putin de 1200mpx latura mare.
  6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului,  materialul fotografic, video si audio cu concurentii MoonTimeBike, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium), in scopuri de promovare a evenimentului.
  7. Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 16.10.2017 ora 24:00
  8. Anuntarea castigatorilor si centralizarea fotografiilor se va face pe site-ul www.moontimebike.ro la o saptamana dupa data limita de trimitere a fotografiilor.

Revenim cu premiile
Premiul 1 pentru cea mai buna serie – 600 de lei plus voucher Kaufland de 400 de lei
Premiul 2 pentru cea mai buna serie – 400 de lei plus voucher Kaufland de 200 de lei
Premiul 3 pentru cea mai buna serie – 200 de lei plus vocher Kaufland de 200 de lei
Premiul 1 pentru cea mai buna fotografie – 600 de lei plus voucher Kaufland de 200 de lei