Home / Concurs foto Hobby 2014

Concurs foto Hobby 2014

Reguli pentru concursul foto MoonTimeBikelogo foto hoby

Se premiaza cea mai buna seri si cea mai buna fotografie.

  1. Fotografiile vor fi trimise la adresa foto (@) nomadmultisport.ro intr-o arhiva in care sa fie cea mai spectaculoasa serie de fotografii facute de voi, cea mai buna fotografie si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului.
  2. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si cea mai buna fotografie a voastra, iar celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina facebook.com/MoonTimeBike.
  3. Numarul de imagini minim admise pentru cea mai buna serie sunt 20, maxim 30.
  4. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului si camera folosita.
  5. Fotografiile pentru concurs sa NU fie mai mici de 6Mpx. Pe fotografiile selectate pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului. Restul imaginilor pot fi semnate si redimensionate, dar nu mai putin Logo-ThinkTankPhotode 1200mpx latura mare.
  6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii MoonTimeBike, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium), in scopuri de promovare a evenimentului.
  7. Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 20.10.2014 ora 24:00
  8. Anuntarea castigatorilor si centralizarea fotografiilor se va face pe site-ul www.moontimebike.ro la o saptamana dupa data limita de trimitere a fotografiilor.

Premiile pentru concursul foto sunt:

Locul 1 – voucher FotoHobby (500lei) + ThinkTank Glass Taxi (639lei)
Locul 2 – voucher FotoHobby (300lei) + ThinkTank Mirrorless Mover 5 Charcoal (155lei)
Locul 3 – voucher FotoHobby (200lei) + ThinkTank Modular Pixel Pocket Rocket (99lei)