Home / SPECTATORI

SPECTATORI

MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCOIn seara concursului e o atmosfera foarte frumoasa pe traseu. Cei care nu concureaza, prietenii, familiile au o ocazie buna si placuta sa-si sustina apropiatii si sa socializeze. Hai si tu.

Daca la maratoane cei mai buni evolueaza rapid pe distante mari, fara sa-i intalnim, acum e momentul sa vedem ce inseamna ceva antrenament in plus si sa-i incurajam. Se pot folosi talangi, tutuieci, caraitori, cadre de bicicleta, tobe sau orice obiect care va inspira si poate face atmosfera vulcanica in acest parc/arena.spectatori-MoonTimeBike

O singura noapte pe an, cei mai buni 200 de rideri de MTB din tara se intrec sub clar de luna, chiar in centrul capitalei.

Cei care nu au reusit sa-si gaseasca o unealta fantezista si zgomotoasa pot primi in zona de start tutuieci (in limita stocului disponibil).

Unii spectatori merg pe tot traseul, altii stau in cele doua zone principale. Una este zona de start finish de unde se poate merge la urcarile si coborarile apropiate. A doua este la urcarea mare de langa Sala Polivalenta. Acolo e muzica, lumina si multa lume. Mai sunt zone interesante. Una din ele e coborarea dubla de langa crematoriu unde concurentii se mai desprind la schimbarea de panta.
Important e sa va distrati, sa socializati, sa incurajati, sa faceti poze si filme. Cei din comunitate si invitatele/invitatii lor sunt asteptati la petrecere.