Home / Sponsori 2014

Sponsori 2014

galaxy-s5
Daimon

logo foto hoby

Logo-ThinkTankPhotosponsor-high5-200x160

iRewind™

 

Apa Natural Alcalina Perla MoldoveiApa alcalina

Apa Natural Alcalina Perla Moldovei este apa plata cu cel mare pH natural din România şi una dintre puţinele surse existente la nivel mondial

Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară. Extrasă de la 210m adâncime, apa Perla Moldovei nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.

Conform buletinului de analiză numărul 1045-1047, eliberat de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Buzău pe data de 23.07.2013, apa Perla Moldovei prezintă următoarele caracteristici:

 • nitriţi: sub 0,001 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 0,5 mg/l);
 • nitraţi: sub 0,6 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 50 mg/l).

Apa Perla Moldovei este foarte plăcută la gust şi proprietăţile ei fizico-chimice o recomandă pentru consumul zilnic, fără restricţii

WD-40
De la inceputurile in industria aerospatiala si sustragerea produsului de catre angajati pentru folosirea lui acasa si pana in WD_100m---l_finalprezent, WD-40 a ajuns unul dintre cele mai cunoscute branduri americane distribuit in peste 187 de tari din intreaga lume.

WD-40 are peste 2000 de aplicații în domenii precum sport și recreere, auto, casă și grădină, industrie, aparate electrice, birou, armată, aviație, Nu conține silicon.

 • Curăță și protejează, lubrifiază, desface ansamblurile ruginite, oprește scârțâitul, înlătură umezeala, deblochează mecanismele înțepenite.
 • Penetrează şi lubrifiază balamale, roţi dinţate, arcuri, armături, mânere, feronerie pentru ferestre, pedale şi scaune de birou.
 • Înlătură umezeala de pe suprafeţe metalice şi contacte electrice, capace de delcou, scule şi unelte (inclusiv pentru grădină), motoare de motocicletă şi de ambarcaţiuni.
 • Curăţă, protejează şi dizolvă urmele de creioane colorate, grăsime, bitum, gumă de mestecat şi adezivi.
 • Îndepărtează petele de calcar.
 • Asigură un strat de protecţie împotriva ruginii şi coroziunii pentru biciclete, ansambluri cromate, motociclete, motoare de ambarcaţiuni şi unelte.
 • Desface părţile ruginite.
 • Pătrunde în profunzime şi desface ansamblurile ruginite, corodate şi înţepenite, cum ar fi: piuliţe, şuruburi, nituri, aparate de control, cabluri şi zăvoare. Deblochează mecanismele înţepenite.
 • Deblochează şi lubrifiază încuietori, fermoare, maşini de cusut, aparate de măsurat, racorduri şi cabluri.