Home / DESPRE

DESPRE

MoonTimeBike aduce mountain bike-ul Cross Country in oras.MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCO

Parcul Tineretului din capitala va deveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din tara. Se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presarate cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris, scari sau obstacole artificiale.

Concursul este spectaculos pentru ca se desfasoara noaptea in mijlocul orasului, pentru ca cei mai buni concurenti din Romania sunt incurajati de foarte multi spectatori, este spectaculos pentru ca e un spectacol de lumini si foc, pentru ca pantele sunt foarte inclinate, iar concurentii sunt extrem de solicitati.

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se vor alinia la start pe 19 Octombrie, incepand cu ora 18.00, in Parcul MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCOTineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) intr-o aventura de 35 de kilometri care se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5 km, presarate cu urcari si coborari foarte abrupte pe iarba, poteci, radacini, obstacole sau scari. Astfel ii puteti vedea de mai multe ori.

Cum diferenta de nivel este de aproximativ 700 metri, traseul va fi unul destul de dificil si de aceea sunt acceptati doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. In ambele cazuri, se ia in calcul clasamentul general (masculin/feminin) al editiilor 2019 sau 2018. Cei care nu au participat sau nu au rezultatele scontate trebuie sa dovedeasca ca sunt confortabili cu traseul in regim de concurs.

Asadar, daca doriti sa veniti sa vedeti Mountain Bike de calitate, va asteptam sambata, 19 Octombrie, incepand cu ora 18.00 inainte de apus.
Concurentii isi pot aduce prietenii sau familia sa-i incurajeze sau alimenteze pe traseu, in zonele neutre.
Spectatorii isi pot incuraja concurentii preferati nu numai in zona de start si finis (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Sincai), ci si pe traseu, in zonele mai speciale.
Spectatorii inscrisi in formular si care nu vin cu propriile instrumente de incurajat, facut zgomot si harmalaie vor primi din partea organizatorilor diferite ustensile (tutuieci, caraitori etc…)

Pentru cei care folosesc STRAVA, se pot inscrie gratuit in Clubul MoonTimeBike, pentru doborarea KOM-urilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.