Home / Stiri concurs / Ghidul participantului la MoonTimeBike
foto David George moonTimeBike 2014

Ghidul participantului la MoonTimeBike

Chiar daca este o competitie in oras, dificultatea traseului ridica probleme concurentilor.

Sambata, 19 octombrie, in parcul Tineretului din Capitala va fi spectacol sportiv: 150 cei mai buni rideri de mountainbike din Romania iau startul la  MoonTimeBike.logo moon time bike Ghidul participantului la MoonTimeBike

Pentru necunoscatori ar putea parea de la distanta o joaca in parc, mai ales ca Tineretului nu este tocmai vestit pentru altitudine. Haideti sa vedem de ce totusi MoonTimeBike este o cursa dura, la care cei 150 de participanti au fost atent selectionati de catre organizatori, si la ce detalii este nevoie sa acordati maxima atentie daca va veti afla sambata la linia de start:

Asa cum ii spune si numele, MoonTimeBike se desfasoara noaptea. Nu doar ca este recomandat dar este obligatoriu si trecut in regulamentul competitiei sa fiti echipati cu lanterna frontala sau lumina de fata puternica, dar si cu lumina rosie pe spate.

Aici este pagina de Facebook – www.facebook.com/MoonTimeBike

Aveti nevoie sa vedeti cat mai bine traseul, mai ales ca sunt multe poteci ce serpuiesc printre copaci dar si coborari abrupte, si este fundamental sa vedeti ce traversati cu bicicleta. Rosul continuu de pe spate este pentru prevenirea celorlalti concurenti de pe traseu – nu uitati ca este o competitie de tip circuit, XCO si mai mereu veti fi in apropierea unui alt ciclist.

Urmareste MoonTimeBike si pe Instagram – www.instagram.com/moontimebike

Cu cateva zile inainte de cursa e indicat sa nu va obositi cu antrenamente de forta. Se presupune ca v-ati chinuit cu ele pana acum, iar in perioada asta va odihniti ca sa dati ce aveti mai bun in concurs.

Bucurati-va de concurs, de energia cursei si dati tot ce aveti mai bun, dar cu precautie si mai pastrati ceva energie si pentru petrecerea de dupa cursa ce va avea loc la Daimon Club.

About Florian Raducanu