Home / Stiri concurs / Sâmbătă seara, a şasea ediţie a “MoonTimeBike”, în Parcul Tineretului din Capitală

Sâmbătă seara, a şasea ediţie a “MoonTimeBike”, în Parcul Tineretului din Capitală

Sâmbătă seara, a şasea ediţie a “MoonTimeBike”, în Parcul Tineretului din Capitală.

18 Octombrie 2019 Abia întorşi de la Castelul Bran, unde au contribuit la un nou concept de concurs, de la apusul la răsăritul soarelui, echipa NoMad revine cu a şasea ediţie a “MoonTimeBike”, tradiţionala competiţie de încheiere a sezonului de mountain bike. Sunteţi aşteptaţi, sâmbătă seara, 19 octombrie, în Parcul Tineretului, după ora 18, la singurul concurs de biciclete desfăşurat noaptea, în Bucureşti.

Într-o atmosferă spectaculoasă creată de diverite efecte, reflectoare, făclii, luminile concurenţilor, fum, muzică şi alte surprize oferite de organizatori, îi veţi putea vedea în acţiune pe cei mai buni rideri din ţară. Spre deosebire de majoritatea curselor, aceasta va fi mai uşor de urmărit de către spectatori pentru că cicliştii vor parcurge de mai multe ori traseul. Pe lângă zona de Start/Sosire, de la intrarea în parc dinspre Liceul Gheorghe Şincai, vor exista mai multe locuri de spectatori, la urcări, coborâri sau lângă obstacolele create artificial. Nu uitaţi să aduceţi cu voi şi instrumente care să facă zgomot pentru a-i încuraja pe concurenţi! Dupa concurs si premiere distracţia se va muta la Club Daimon, locul tradiţionalei petreceri de final de sezon!

Datorită spaţiului redus, numărul concurenţilor este limitat şi au fost selectaţi doar aceia cu rezultate bune la principalele concursuri de mtb. Traseul de tip Cross Country Olympic (XCO) a fost pus la punct de organizatori într-un timp record, fiind variat şi provocator, cuprinzând alei, poteci, podeţe, trepte, urcări şi coborâri pe asfalt şi teren accidentat şi având o diferenţă de nivel de 120 de metri pe tur. Un traseu spectaculos, cu o buclă în apropierea zonei de Start/Sosire şi cu de-acum consacrata maşină pe post de obstacol.

Lupta pentru podiumurile de la fiecare categorie va fi şi de această dată aprigă. Vor fi premii de peste 10.000 de lei la 7 categorii şi vor exista medalii pentru fiecare finisher. Nu se poate face o predictie cine are cele mai multe sanse de castig, unul din favoriti este Lucian Logigan (Scott Geiger), câştigător de două ori al competiţiei, Ede Molnar ultimul castigator al editiei trecute are si el sanse importante, însă oricare dintre ceilalţi concurenţi de la Elite poate urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului mai ales acum la final de sezon cand exista schimbari de forma. NoMad Merida CST va avea o echipă puternică, alături de Vlad Dobre si Cristian Stan si tânărul Patrick Pescaru (categoria 15-18 ani), care după un sezon remarcabil putând constitui marea surpriză a cursei. Mai ales ca el avand 17 ani nu a putut lua startul impreunca cu cei de la elite sa se poata compara in concursurile de XCO. Tot la masculin Jozsef Malnasi reprezentantul Carcover e si el printre favoriti.Sâmbătă seara, a şasea ediţie a “MoonTimeBike”, în Parcul Tineretului din Capitală

La feminin, va fi un duel sportiv pasionant între coechipierele NoMad Merida CST, Suzanne Hilbert şi Salome Bondor. Duel care a caracterizat tot sezonul fetelor cu diferite rasturnari de situatie

Totodata va fi si un duel al fotografilor pentru ca nu e foarte usor sa faci fotografie sportiva noaptea. S-au anuntat cateva nume mari cum sunt: Mihai Stetcu, Bogdan Buda, Attila Szabo, Traian Olinici, Mosloc Andrei.

Competiţia se bucură de susţinerea prietenilor de la RedBull si partenerilor entuziaşti: SiS, Carrefour, Titan, Doncafé, Daimon Club.

About Florian Raducanu