Home / Stiri concurs / Câștigătorii concursului foto MoonTimeBike 2017

Câștigătorii concursului foto MoonTimeBike 2017

Competitia fotografilor a fost si ea animata. O mare parte din fotografi s-au antrenat inainte de concurs o data cu ciclistii, testand astfel aparatura, diferite unghiuri si moduri de fotografiere.
Sigur ca in regim de concurs lucrurile se intampla mult mai repede dar e clar ca cine stie traseul si are un scenariu stabilit e avantajat.

Locul 1 pentru cea mai buna serie a fost castigat de Traian Olinici. Traian a castigat de mai multe ori atat concursul foto de la Prima Evadare cat si la MoonTimeBike. El este unul din cei mai experimentati fotografi in zona concursurilor de ciclism. Cunoaste atat traseele cat si concurentii de top. La randul lui e ciclist si asta-l ajuta sa se deplaseze si sa inteleaga mai bine ciclistii si evenimentele.  Traian a recunoscut ca avea un plan mai bun, a incercat sa parcurga traseul in sens invers si faptul ca ciclistii s-au miscat mai repede decat se preconizase si ca s-au parcurs 6 tururi in loc de 7 cat se estima initial l-au facut sa piarda anumite zone de fotogafiere. El a incercat sa acopere intreg traseul, sa aiba o serie cat mai completa, variata si diversificata.
Locul 2 ii revine lui Catalin Chitu a carui serie desi incepe cu fotografii mai putin dinamice si diurne recupereaza pe final cu unele care au atat claritate, incadrare, culoare, lumini bine pozitionate si ceva dinamica.
Locul 3 e castigat de Marius Zamfir cu o serie de fotografii de o claritate foarte buna, dar din pacate majoritatea facute in acelasi punct. Concurentii au fost fericiti ca au noi fotografii de profil de la saritoare.
Locul 4 la egalitate si foarte aproape de 3 au fost ocupate de Dan Stanila si Mosloc Andrei. Da, am mai adaugat la premiere si locul 4 fiind foarte greu sa departajam si pentru ca de fapt suntem recunoscatori fiecarui fotograf prezent care s-a straduit.
Dan Stanila castiga si premiul pentru cea mai buna fotografie. El a acoperit 4 zone dar cea mai ofertanta se pare ca a fost la urcarea mare.
Mosloc Andrei, a trimis cele mai multe fotografii din zona de start/finish incercand sa scoata un efect de miscare pentru fiecare rider care poate transmite o poveste sau traire. Are o fotografie foarte buna cu bucuria castigatorului pe linia de sosire.
O selectie a fotografiilor cele mai reusite o puteti gasi aici.
Toate seriile trimise sunt aici.

Locul 1 pentru cea mai buna fotografie trimisa la concursul foto MoonTimeBike 2017 ii revine lui Dan Stanila

Premiile

Locul 1 pentru cea mai buna serie – 600 de lei plus voucher Kaufland de 400 de lei
Locul 2 pentru cea mai buna serie – 400 de lei plus voucher Kaufland de 200 de lei
Locul 3 pentru cea mai buna serie – 200 de lei plus vocher Kaufland de 200 de lei
Loculrile 4 pentru cea mai buna serie – 200 de lei.

Premiul 1 pentru cea mai buna fotografie – 600 de lei plus voucher Kaufland de 200 de lei
Castigatorii sunt rugati sa ne trimita datele contului bancar si numele complet la adresa info@nomadmultisport.ro

About Daniel Sardan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.