Home / Stiri concurs / Concurs FotoHobby la MoonTimeBike 2014

Concurs FotoHobby la MoonTimeBike 2014

In acest an la concursul foto sustinut in parteneriat cu magazinul FotoHobby, se vor premia cele mai bunlogo foto hobye serii, cea mai buna fotografie a voastra realizata la MoonTimeBike, dar si primii 5 concurentii care trimit pozele pentru concurs.

Mai jos gasiti harta cu recomandarile pentru punctele foto, si harta interactiva cu traseul si poze atasate in diferite puncte.

 

Reguli pentru concursul foto MoonTimeBike

  1. Fotografiile vor fi trimise la adresa foto (@) nomadmultisport.ro intr-o arhiva in care sa fie cea maLogo-ThinkTankPhotoi spectaculoasa serie de fotografii facute de voi, cea mai buna fotografie si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului.
  2. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si cea mai buna fotografie a voastra si cea mai buna fotografie, iar celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina facebook.com/MoonTimeBike.
  3. Numarul de imagini minim admise pentru cea mai buna serie sunt 20, maxim 30.
  4. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului si camera folosita.harta-finala-traseu-MoonTimeBike-2014-PUNCTE-FOTO-res
  5. Fotografiile pentru concurs sa NU fie mai mici de 6Mpx. Pe fotografiile selectate pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului. Restul imaginilor pot fi semnate si redimensionate, dar nu mai putin de 1200px latura mare.
  6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii MoonTimeBike, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium), in scopuri de promovare a evenimentului.
  7. Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 20.10.2014 ora 24:00
  8. Anuntarea castigatorilor si centralizarea fotografiilor se va face pe site-ul www.moontimebike.ro la o saptamana dupa data limita de trimitere a fotografiilor.Locul-3---ThinkTank-Modular-Pixel-Pocket-Rockett Locul 2 - ThinkTank-Mirrorless-Mover-5-Charcoal Locul 1 - ThinkTank-Glass-Taxi Primii-5-concurenti-ThinkTank-SD-Pixel-Pocket-Rocket

Premiile pentru concursul foto sunt de 2.244lei si constau in:

Locul 1 – 500lei – voucher FotoHobby + ThinkTank Glass Taxi (639lei)
Locul 2 – 300lei – voucher FotoHobby + ThinkTank Mirrorless Mover 5 Charcoal (155lei)
Locul 3 – 200lei – voucher FotoHobby + ThinkTank Modular Pixel Pocket Rocket (99lei)
Primii 5 concurenti care trimit fotografiile pentru concurs –ThinkTank SD Pixel Pocket Rocket (75lei)

Route 2,821,175 – powered by www.bikemap.net

About Daniel Sardan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.