Home / Stiri concurs / Moon Time Bike 2015 va avea loc pe 17 octombrie in Parcul Tineretului

Moon Time Bike 2015 va avea loc pe 17 octombrie in Parcul Tineretului

Ca în fiecare an, la final de sezon, Parcul Tineretului va fi scena unui concurs special de MTB urban în nocturnă de tip XCO adica Cross Country Olympic.Dinu Silvia - Cea mai buna fotografie de la MoonTimeBike 2014

Cei mai buni rideri din România se vor alinia la start pe 17 Octombrie, începând cu ora 18.00, în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Șincai) unde vor pacurge 7 tururi de aproximativ 5 km, pe un traseu cu urcări și coborâri foarte abrupte pe iarbă, poteci, rădăcini, obstacole sau scări. Puteți să participați dacă va încadrați în condițiile de participare sau să-i urmăriți și încurajați în diferite zone, traseul fiind repetitiv. Mai jos sunt câteva poze din edițiile anterioare.

Cum diferența de nivel este de aproximativ 700 metri, traseul va fi unul destul de dificil și de aceea sunt acceptați doar concurenți cu experiență, adică cei clasați în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele montane listate în formularul de înscriere. În ambele cazuri, se ia în calcul clasamentul general (masculin/ feminin) al edițiilor 2014 sau 2015. Pentru validare concurentii trebuie sa se înscrie, sa le fie aprobata calificarea și apoi să aibă taxa achitată.

Deja din prima zi s-au inscris 90 de persoane.

Așadar, dacă doriți să veniți să vedeți Mountain Bike de calitate, vă așteptăm sâmbăta, 17 Octombrie, începând cu ora 18.00 înainte de apus.
Spectatorii își pot încuraja concurenții preferați nu numai în zona de start și finiș (Parcul Tineretului – intrarea dintre foto Traian Olinici MoonTimeBike 2014Gheorghe Șincai), ci și pe traseu în zonele mai speciale.
Spectatorii înscriși în formular și care nu vin cu propriile instrumente de încurajat, făcut zgomot și hărmălaie vor primi din partea organizatorilor diferite ustensile (tutuieci, cârâitori etc…)

Pentru cei care folosesc STRAVA, se pot înscrie gratuit în Clubul MoonTimeBike, pentru doborârea KOM-urilor.

Petrecerea (poze) va avea loc la Clubul Daimon dupa ora 22:00.

O noutate a acestei ediții s-ar putea sa fie transmiterea cursei pe TV. Revenim cu detalii.

Filmul de anul trecut îl puteți vedea mai jos sau accesând link-ul MoonTimeBike – singurul concurs XCO urban nocturn

Programul ConcursuluiDimitriu Razvan
Vineri, 16 octombrie
10:00 – 19:00 Previzualizare traseu

Sâmbăta, 17 octombrie
14:00 – 17.00 Înscrieri fizice și ridicarea numerelor de concurs
18:00 Adunarea la start
18:05 Strigarea primelor 2 linii
18:10 Ședința tehnică
18:20 START
20:30 Festivitatea de premiere
22:30 Petrecerea 🙂

Pentru mai multe informații, accesați link-urile de mai jos:
Pagina de Facebook MoonTimeBike
Regulament
Formular de înscriere
Lista înscriși
Traseul – Bikemap sau Strava.

Dinu Silvia Chiribau Alex 2 Oros Diana Zop Bogdan Oros Diana  3 Chiribau Alex MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCO MoonTimeBike-concurs-de-MTB-urban-in-nocturna-de-tip-XCO-2 MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCO MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCO Red Bull Moontime Bike 2013 MoonTimeBike (2) foto Razvan Dimitriu foto Felix Pirvan 4 Screen Shot 2015-10-06 at 22.19.27 Locul 2 - Cea mai buna serie - Bogdan Serban - MoonTimeBike 2014 razvan_dumitriu2

About Daniel Sardan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.